Despre | Jomeer
Cosmetice Naturale din namol de la Marea Moarta Craiova. Jomeer Dead Sea Cosmetics foloseşte aceste beneficii pentru a crea creme şi alte produse cosmetice.
produse cosmetice, marea moarta, namol, crema.
15317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15317,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-4,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-15317
 

Despre

LOGO JOMEER

Marea Moartă este cel mai unic loc pe Pământ. Are cea mai mare concentraţie de sare şi minerale care aduc pielii nenumărate beneficii. Jomeer Dead Sea Cosmetics foloseşte aceste beneficii pentru a crea creme şi alte produse cosmetice ajutându-te să ai o piele curată şi sănătoasă.Mineralele şi sărurile pe care le conțin cremele noastre te ajută să redai pielii naturaleţea fără a folosi metode artificiale. Acestea pătrund în profunzime vindecând ţesuturile. Folosim un amestec unic care reface echilibrul chimic al pielii şi dă imediat un sentiment de relaxare. De asemenea, reface elasticitatea în cazul pielii îmbătrânite, conferind un aspect proaspăt.

DE CE MINERALELE DIN MAREA MOARTĂ?

Marea Moartă conţine 26 de minerale esenţiale din care 12 din ele nu se pot găsi în nicio altă parte.
Unele au proprietăţi unice, de exemplu, redarea unei senzaţii de relaxare, împrospătarea pielii, punerea sângelui în mişcarea, vindecarea afecţiunilor reumatice şi întărirea metabolismului. De asemenea, mineralele naturale sunt esenţiale pentru funcţionarea corectă a organismului şi a diferitelor straturi ale pielii.

Mineralele care stau la baza produselor Jomeer
Brom – recunoscut pentru proprietăţile antiinflamatoare şi de curăţire, ajută la relaxarea musculară.
Calciu curăţa porii şi hidratează celulele.
Clor – este esenţial în păstrarea echilibrului alcalin.
Iod – îmbunătăţeşte funcţionarea glandei tiroide şi ajută la funcţionarea corectă a celulelor prin echilibrarea nivelului de apă necesar pentru metabolism. Contribuie la vindecarea rănilor.
Mangan – produce antioxidanţi şi îmbunătăţeşte circulaţia.
Magneziu – vindecă rapid ţesutul lezat, îmbunătăţeşte metabolismul celulelor şi combate stresul.
Potasiu, Sodiu – echilibrează umiditatea pielii şi relaxează muşchii. De asemenea, previne acneea şi încetineşte îmbătrânirea pielii.
Sulf – mineralul terapeutic, acesta acţionează ca şi dezinfectant natural şi agent antibacterian, fiind foarte eficient în tratarea acneei.

CE COMPOZITIE  STA LA BAZA PRODUSELOR JOMEER?

La baza produselor noastre stă o compoziţie unică de minerale, plante şi vitamine care te ajută în procesul de îngrijire a corpului.

Beneficiile produselor Jomeer sunt impresionante deoarece totul este realizat folosind ingrediente BIO.

Extracte si uleiuri esentiale intalnite in compozitia produselor Jomeer

Extractul de muşeţel trateaza inflamaţiile  şi  iritaţiile de pe faţă şi corp. Dermatologul recomanda  extractul de muşeţel pentru vindecarea acneei.

Uleiul de migdale dulci este folosit în cosmetică încă de pe vremea frumoasei egiptence Cleopatra. Astăzi, este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, recomandat pentru orice tip de piele.

Aloe vera. Datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare, vindecătoare sub formă de creme, loţiuni, geluri, aloe vera  ameliorează acneea şi arsurile cauzate de expunerea excesivă la soare, combate ridurile, vindecă rapid tăieturile mici şi zgârieturile, grăbind procesul de regenerare a pielii.

Ceaiul verde este foarte bogat în antioxidanţi şi are multiple beneficii pentru sănătate dar şi pentru frumuseţea părului. Un alt beneficiu al ceaiului este acela că ajută la reducerea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor.

Galbenele – se utilizeaza cu succes în diverse boli dermatologice sau pentru intinerirea  pielii.

Argan. Uleiul de argan conţine saponine, substanţe numite popular “balsam natural al pielii”, care hrănesc în profunzime pielea uscată.

Ulei de avocado. Foarte bogat în vitamine (A, B, C, D, E, H, K, P), uleiul de avocado combate  îmbătrânirea celulară şi apariţia ridurilor, fiind foarte eficient pentru tratamente anti-îmbătrânire.

Fenicul – o sursă excelentă de vitamina C care  ajută în prevenirea daunelor cauzate de soare. Vitamina C influenţează capacitatea colagenului de a netezi ridurile şi de a îmbunătăţi textura pielii în general.

DESPRE SARE